9 Ocak 2009 Cuma

Yusuf Şimşek Beşiktaş'ta


Bursaspor'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakıyordum da Beşiktaş'a geleceği -tabii ki- aklımın ucundan bile geçmemişti.. Mustafa Denizli'nin sevdiği bir adamdır Yusuf.. Bu transfer ile birlikte Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe dönemindeki Yusuf'lu, Serhat'lı, Anderson'lu, Rapaiç'li, Revivo'lu 11'leri düşününce Beşiktaş'ı curcunalı bir ikinci devrenin beklediğini söyleyebilirim..

Öte yandan Bursaspor yılın en başarılı transferini yapmıştır.. Artık takımda kalmak istemeyen bir Yusuf'a karşı para+Aydın Karabulut+Tuna Üzümcü sadece FM serilerinde ve Yıldırım Demirören yönetimlerinde görülebilecek bir olay..

Hayırlısı olsun tabii, ne diyelim..

2 yorum:

  1. Yusuf transferinin Besiktas'a hicbir sey katmayacagini düsünürken, Bursaspor ve Trabzonspor'un bu isten en karli cikan taraflar oldugunu düsünüyorum. Besiktas'a ise üzülmekten baska birsey gelmiyor elimden.

    YanıtlaSil
  2. Sadri Şener de, Yusuf'un Beşiktaş ile anlaşmasından sonra "sol kanat oyuncusu için arayışlarımızı sıklaştırdık" demiş galiba.. eğer gerçekse, Trabzonspor bir şekilde doğru yolu da bulmuş demektir.. Takıma uyum sağlayabilecek bir sol kanat oyuncusuna, Yusuf'tan çok daha fazla ihtiyacı var Trabzonspor'un..

    YanıtlaSil