5 Ocak 2009 Pazartesi

Abdülkadir Ve Gökhan Fenerbahçe'de



Fenerbahçe resmi sitesi de doğrulamış.. Abdülkadir Kayalı ve Gökhan Emreciksin Fenerbahçe'de.. İkisiyle de 4,5 yıllık sözleşme imzalanmış.. Gökhan, iki sezondur belirgin bir çıkış içerisinde.. Ankaragücü'nün atak organizasyonlarının çoğunda kendisinin payı var.. Sağ kanadın yanı sıra orta sahanın ortasında da oynayabiliyor.. Kendisinin gelmesiyle özellikle Ali Bilgin ve Burak Yılmaz'ın forma bulma şansları bayağı bir azaldı bence..

Abdülkadir için ise ayrı bir paragraf açmak lazım.. Geçtiğimiz sezon Antalya'da düzenlenen U-17 şampiyonasının en değerli oyuncusu seçilmişti.. Orada izlediğim kadarıyla çift yönlü oyunu çok iyi oynayabilen, soğukkanlı bir futbolcu.. Manchester City denemelerine katılıp teklif alması, Chelsea ve Arsenal'in takibinde bir oyuncu olması bile kalitesini göstermesi için önemli etkenler..

Bir de şimdiden yükselmeye başlayan "Fenerbahçe'de harcanacak" sözlerinin tamamen ön yargılı, hiç bir temele dayanmayan haykırışlar olduğunu da belirteyim.. Zira bu düşünceye temel olarak "Olcan, İlhan Parlak, Can Arat" diyenler nedense Tuncay, Semih ve Gökhan Gönül'ü görmezden geliyorlar..

Ayrıca yeterli kalitede bir oyuncunun kendine her zaman kadroda yer bulabileceğine inanıyorum.. Yani, antremanlarda süper performans gösterecek bir Abdülkadir'e, "senin yaşın küçük daha koçum" diyebilecek bir Aragones tahayyül edemiyorum.. Eğer potansiyelini rahat rahat ortaya koyabilirse kesinlikle bir kaç ay içinda takımın bankosu olacaktır..

Hayırlısı olsun..

3 yorum:

  1. Ben de yazcaktim bu konularla ilgili. Arkadasimiz erken davranmis. Neyse ben yine yazayim, bu posta da atifta bulunayim;)

    YanıtlaSil