16 Ocak 2009 Cuma

İbisevic Sezonu Kapattı


İkinci ligden yeni çıkmasına rağmen ligin köklü ekiplerine kafa tutan, Bundesliga liderliğine oturan, sistemli, planlı bir çalışmanın ürünü olan kasaba takımı Hoffenheim ve onun genç, gelecek vaadeden kadrosunun en önemli parçalarından biri olan, efsane Gerd Müller tarafından övgüye mazhar olunan Boşnak golcüsü Vedad İbisevic.. Bu masalsı birliktelik, İbisevic'in geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçında sakatlanması ile sezon sonuna kadar sekteye uğradı maalesef..

Oldukça üzücü bir haber tabii, hem İbisevic, hem Hoffenheim, hem de uzaktan uzağa bu takımı destekleyen benim gibi uluslararası hayranları için.. Bu sakatlık takımı olumsuz bir biçimde etkileyecektir muhakkak.. Bu olumsuz etkinin minimuma indirilmesi için transfer çalışmaları da başlamış.. Ralf Rangnick de bunu resmen doğruladı..Adaylar ise Theofanis Gekas, Boubacar Sanogo, Mahir Sağlık, Nelson Valdez, Mike Hanke ve Eren Derdiyok..

2 yorum:

  1. tüh ya bu adam gerd müller in mi rudi völler in mi ne rekorunu kırıcaktı ya offffffff. abi neden iyiler çok yaşamaz ya :)

    YanıtlaSil
  2. Ben öyle tahmin ediyorum ki Hoffenheim'i Ibisevic'in sakatligi sekteye cok fazla ugratmaz.

    YanıtlaSil