23 Ocak 2009 Cuma

Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları


Öncelikle Fenerbahçe-Trabzonspor maçının bilet fiyatları.. En ucuz bilet 66 TL ki neresinden bakarsak bakalım inanılmaz fahiş fiyatlar bunlar.. Bu bilet fiyatları sadece Trabzonspor maçına veya bu sezona özgü de değil maalesef.. Fenerbahçe yönetiminin özellikle GFB ile arasının bozulmasından sonra değişen bilet fiyatlarıyla Anadolu takımlarından biriyle oynanan normal bir lig maçında stadın dolma ihtimali de sıfıra inmiş oldu neredeyse..

Geçtiğimiz sezon, 22 Aralık'ta Kadıköy'de oynanan Trabzonspor maçının en ucuz kale arkası bileti 30 TL iken bugün 66 TL.. Bilet fiyatlarına bir sezonda yüzde yüzün üzerinde zam gelmesi dünyanın hangi ülkesinde var, onu da bilmiyorum.. Belki Zimbabwe filan.. Trabzonspor formsuzken bilet fiyatlarının normal statüde, ligde zirveye oynarken ise Şampiyonlar Ligi statüsünde belirlenmesi ise apayrı bir komedi.. Yarın öbür gün Sivasspor maçı için de aynı tarife uygulanırsa zerre şaşırmam şahsen..

Arsenal maçı ile Trabzonspor maçının bilet fiyatlarını aynı tutmak ayıptır, yazıktır, günahtır.. Soğuk bir kış günü oynanacak Trabzonspor maçı için kale arkası biletini 66 TL yapıp sonra da "Hep Destek Tam Destek", "Takımını Yalnız Bırakma" edebiyatıyla stadını dolmasını beklemek ise yüzsüzlüktür.. Şehir dışından gelen bir insanın minimum 200 lirayı gözden çıkarması gerek bu maç için.. Yönetim kurulundan hangi sivri zeka, bu kadar basit bir şeyi gözardı edip "Hadi Trabzonspor maçı için bu kadar isteyelim" diyor acaba?..

Türkiye'de, stadın doluluk oranı ile takımın performansı arasındaki pozitif korelasyonun en belirgin olduğu takım belki de Fenerbahçe.. Dolu bir Şükrü Saracoğlu, sadece o hali ve 55000 taraftarın anlık tepkileriyle bile misafir takım üzerinde doğal bir baskı unsuru iken bunu gözardı etmek de ayrı bir basiretsizlik örneği..

Şahsen bu parayı verip de bu maça gitmem.. Eğer önümüzdeki sene kombine fiyatında bir artış olursa onu da almayacağım bu sefer.. Yönetim, böyle yaparak ne istiyor, neyi amaçlıyor, bilmiyorum ama sonuçlarının Fenerbahçe ve taraftarı için pek hayırlı olduğu söylenemez..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder