3 Ocak 2009 Cumartesi

Lukas Podolski


Köln'deki muhteşem performansından(81 maç, 46 gol) sonra adeta bir wonderkid olarak geldi Münih'e ama Makaay, Klose, Toni derken bir türlü ilk 11'in değişmezi olamadı.. Son olarak Olic transferi ile Bayern'den ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor..

Ulusal takımdaki oyunu, istatistikleri ve Bayern Münih'de gösterememesine rağmen varolan potansiyeli, Roma ve Tottenham gibi takımların onu istemesindeki en önemli sebepler..

Tottenham'ın bir forvete daha ihtiyacı olduğu açık.. Keane ve Berbatov'dan oluşan boşluğu Pavlyuchenko-Bent ikilisi dolduramadı fakat Totti ve Vucinic'den başka takımın gol yükünü çekebilecek forveti bulunmayan, özellikle ligin ilk yarısında bunun bedelini ödeyen Roma daha uygun bir tercih olabilir Podolski için..

Yaşı artık 23 oldu ve 19 yaşında kendisinden beklenenlerin henüz yarısını bile gerçekleştirebilmiş değil.. Umarım en kısa zamanda transferi gerçekleşir ve sürekli oynayabileceği bir takıma gider..

1 yorum:

  1. Onun gidip gidebilecegi yer, Hamburg, Stuttgart, Bremen, Köln vs.dir Ki Bremen ve Stuttgart isimlerini ben yazdim onlar istemiyorlar.

    Uzun zamandir izledim bu oyuncuyu ve Bayern ve onun ayarindaki takimlarda kadroya girebilecek bir adam oldugunu düsünmüyorum.

    YanıtlaSil