4 Ocak 2009 Pazar

Real Madrid 1-0 Villareal


Real Madrid için kolay sayılabilecek bir maç oldu.. Fazla sıkmadılar kendilerini, sıkmalarına neden olacak bir takım da yoktu aslında karşılarında.. Villareal'in orta sahası fazla yavaş, forveti ise fazla zayıf kaldı.. Özellikle ilk yarıda Villareal'den bir oyuncu bile kendi etrafında dönmeden pas veremedi, geç de olsa yerini bulan paslarında ise Cannavaro ve Pepe, Rossi-Nihat ikilisine adım attırmadılar..


Robben'in golü oldukça klastı.. Fakat göstere göstere o vuruşu yapacağı belliyken Villareal savunmasının bu kadar kolay vurdurması kabul edilebilir değildi.. Golden hemen sonra Pires'in kaçırdığı bir pozisyon ve ikinci yarıda Rossi'nin kafa vuruşu dışında akılda kalan pozisyonu yoktu Villareal'in.. Bunun karşılığında Sneijder biraz gününde olsa maç daha farklı olabilirdi..


Real Madrid'de yeni transferler de ilk kez Bernabeu'ya çıktılar.. Huntelaar etkisizdi ilk maçında, biraz da heyecanlı gözüktü.. Kaçırdığı golde sanırım o bile ofsayt sandı.. Topu kontrol ettikten sonra yavaş kaldı.. Bu arada pozisyondan önceki 30 saniyede savunma oyuncusu(!) diye geçinen Sergio Ramos'un iki tane üst üste 40 metrelik nokta paslar yaptığını parantez içinde belirtelim.. Diğer transfer Lassana Diarra ise Real'in orta sahasına dinamizm getirmiş, savunmada ve hücumda a kalite bir oyuncu.. Zaten oyundan çıkarken Huntelaar'ın alamadığı alkışları alması da Bernabeu ahalisinin kendisini çabuk benimseyeceğini gösterdi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder