4 Ocak 2009 Pazar

Uğur Yıldırım Kasımpaşaspor'da


Bundan 4 sene önce Ersun Yanal Milli Takımın başındayken Türkiye ile Hollanda arasında kısa süreli bir ihtilafa neden olmuştu Uğur Yıldırım.. 2005 Freekick Masters'ta da birinci olunca popülaritesi tavan yapmıştı ülkemizde.. Sırf o popülaritenin ve inatlaşmanın etkisiyle kariyerinde Hollanda A Milli Takımı ile çıktığı bir adet maç var kendisinin..

Sonrası malumunuz.. Galatasaray istiyor, Fenerbahçe aldı derken Gaziantepspor ile anlaştı.. Oradan yarım sezonda kovulunca, Sivasspor ile sezonu tamamladı.. Kolej takımı tabirine ülkemiz sınırları içerisindeki en uygun takımla bile yapamadı maalesef.. Sezon başında serbest kaldıktan sonra, o günden bu yana Blackburn Rovers ve Heerenveen ile antremanlara çıkıyordu.. Nihayet bugün Kasımpaşaspor ile sözleşme imzalamış..

Kasımpaşa da internet sitesinden "Dünya Frikik Kralı Kasımpaşamızda" diye duyurdu bu haberi.. Tamamen şov amaçlı yapılan bir turnuvada elde edilen birinciliğin nasıl bir futbolcunun isminin önüne geçebileceğinin, nasıl bir futbolcuyu olduğundan çok daha fazla gösterebildiğinin en basit örneğidir bu başlık.. Bir futbolcu transfer etmişsin ve haber başlığında oyuncunun ismi geçmiyor.. Haberin toplamında ise 3 kez frikik, 2 kez Uğur Yıldırım yazılmış.. Bari onu da yazmasaydınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder