19 Ocak 2009 Pazartesi

Alex le Sonsuza


Resmi site henüz doğrulamasa da kaynak NTV Spor.. Alex 2+1 yıllık imzalamış, Carlos'un da sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon kullanılmış.. Fenerbahçe tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu olan Alex'i geldiğinden beri bir forvet oyuncusu olarak kabul eden, "Alex gitsin çift yönlü orta saha alınsın" diyenlere karşılık "Alex kalsın, çift yönlü orta saha alınsın" görüşünü savunan, kadrosunda Semih, Alex, İlhan Parlak olan bir takımın, bir forvet oyuncusuna 14 milyon euro harcamasına karşı çıkan ben, bu imzaya sevindim açıkcası..

2 yorum:

  1. Alex'in kalmasi sorun degil bence de ama sayet ona da digerlerine yapilan muamelenin aynisi yapilacaksa kulüpte ve camiada. Forvet ikiliden birisi olarak oynayacaksa, onsuz da takim yürüyebilecekse, formsuz oldugu anlarda rahatlikla yerine baska isimler forma giyebilecekse olmali aski takdirde koskoca takim üstelik de "yildiz"ligi tartisilir böyle bir oyuncuya tabi edilmemeli.

    YanıtlaSil
  2. Eğer sorun varsa -ki olduğu bariz- bence bu, Alex'ten, Alex'e göre takım yapılmasından değil; orta sahanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor.. Kanatlarda Uğur Boral, Kazım, ortada Deniz, Maldonado, Josico hatta Selçuk gibi oyuncuların Fenerbahçe'yi taşıyabilecek kalibrede olduklarına inanmıyorum şahsen..

    Alex ile sözleşme yenilenmeden evvel illa ki Aragones'in görüşü alınmıştır..İdaresindeki takımları 30 senedir 4-4-2 oynatan Aragones sistem değiştirmeyeceğine göre Alex'i de böyle düşünyor olabilir.. Ya da dediğiniz gibi; gerektiği zaman yedek kalabileceği söylenmiştir Alex'e..

    YanıtlaSil